Schrijf je in voor de nieuwsbrief

View our privacy policy and termen

Vragen? Check het spraakballonetje hieronder voor onze klantenservice en FAQ
Het doek valt

Het doek valt

En dan is het tijd voor wat anders...na 6 jaar Tenue Préférée voel ik dat het tijd is om een ander pad in te slaan. De beslissing om te stoppen met de winkel was loodzwaar, maar uiteindelijk heb ik de knoop toch doorgehakt.

6 jaar Tenue Préférée: het was een echte rollercoaster aan emoties en ervaringen; een prachtige leerschool die me deed groeien als mens en me enorm veel mooie inzichten gaf. Het was bij wijlen ook erg zwaar, zeker het laatste jaar waar de economische situatie nog eens drastisch veranderde net na Covid. De winkel was het laatste jaar een echte energievreter ipv mijn energiegever. De balans is weg... hoog tijd voor mij om deze te herstellen.

De ontmoetingen, gesprekken, inzichten die jullie me gaven zal ik enorm missen. Het was erg fijn om vaak in vertrouwen genomen te worden door jullie. Ik hoop dan ook dat ik deze laatste maanden nog het voorrecht krijg om jullie te mogen ontvangen.
 
Mijn passie voor faire en eerlijke kledij en mooie tenue's is trouwens nog even sterk als daarvoor. Welk pad ik zal inslaan hierna is nog niet helemaal duidelijk maar ik blijf geloven in de noodzaak van een eerlijke en propere productie -en verkoopketen van kledij. Ik moet ook realitisch blijven en dus gaan we nu vervroegd met kortingen werken met respect voor mezelf als handelaar maar ook voor diegene die in deze lange productieketen zitten.  Ik ben er zeker van ik mag rekenen op jullie begrip voor deze beslissing.
 
Hoe gaat dat in zijn werk gaan?
- Onze uitverkoop start vandaag en duurt tot het einde van ons huurcontract, dus tot eind juli 2023.
- de nieuwe lente- en zomercollectie kan je vanaf vandaag shoppen aan -20%! Dit geldt op de volledige nieuwe collectie in de winkel en ook op onze accessoires: juwelen, sneakers, wasproducten. Onze maten zijn dit seizoen extra beperkt, dus op = op. Uiteraard kan je ook via de webshop jouw aankopen (met dezelfde korting) doen.
- Er is ook een outlet-verdiep (kelder) waar je regelmatig 'verse' stock vindt van de voorbije jaren. Dit zijn onze ronde prijzen en worden aangevuld naarmate er plaats is. De prijzen variëren van -40% voor items van 2022 tem -70% voor items van ons startjaar. Je herkent deze stuks ook door de oranje bol met een geschreven prijs in. De originele prijs vind je ook steeds terug op het ticket. Een groot deel van deze stuks staan ook in onze outletsectie van de webshop maar lang niet allemaal omdat de webshop pas later tot stand kwam
.
- Een kleine reminder voor diegene die nog in het bezit zijn van geldige cadeaubons (einddatum staat op de bon vermeld). Deze bons blijven geldig zolang de winkel openblijft (einde juli 2023) dus kom snel shoppen of herinner diegene die er eentje ontving om zo snel mogelijk langs te komen!

Ik wens jullie nu al te bedanken voor de fijne contacten de voorbije jaren maar ik hoop dat we elkaar toch nog in levende lijven kunnen zien, tot binnenkort !

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »